Personal Training

Què és un Personal Trainer?

 

Un entrenador personal és un professional qualificat que podrà portar-te fins a l’èxit buscat i aconseguir els resultats anhelats. Aquests poden aconseguir-se en un període de temps curt, mitjà o llarg depenent del teu estat físic. Un entrenador personal va a ajudar-te a aconseguir aquests objectius més ràpidament que si treballessis pel teu compte.

En què consisteix l’entrenament personal?

En primer lloc, l’entrenador realitzarà un examen físic a partir del qual es configurarà un programa d’entrenament basat en el temps que disposi la persona que vagi a fer-ho, i els objectius que vulgui assolir. Aquests poden ser la pèrdua de pes, la definició i tonificació muscular, el manteniment, etcètera. El pla d’entrenament anirà variant en funció dels progressos de la persona.

Beneficis de un entrenador personal

  • S’aconsegueixen objectius en menys temps.
  • Es redueix el risc de lesions perquè la seguretat dels exercicis s’incrementa al costat de la major atenció que vam rebre per part de l’entrenador.
  • Es genera una major motivació pel dinamisme de la classe i per que qui ens dirigeix coneix la nostra personalitat i interessos.
  • Es compleix a la perfecció el principi d’individualització, el que permet tenir cura de la salut de les persones i adequar l’exercitació a qualsevol afecció, malaltia o malaltia.
  • Es poden conèixer els èxits i avenços periòdicament a causa del seguiment que possibilita l’entrenament personalitzat.
  • S’aprèn a exercitar correctament en interpretar i escoltar cada tècnica amb les seves cures amb deteniment, ja que l’entrenador ho està manifestant per a una persona només.
  • Pot garantir-nos l’activitat física diària a causa de la flexibilitat d’horaris que ofereix aquest tipus d’entrenament.

Treballar la nostra motivació

En tenir a un professional al costat, la nostra motivació estarà en constant creixement. Gràcies als seus consells i l’enfocament del nostre entrenador, aconseguirem mantenir el nostre ànim i ens esforçarem en donar el millor de nosaltres mateixos.
T’ajudarà a ser constant, la qual cosa és dels principals problemes o handicaps. Un entrenador personal sempre empatitzarà amb nosaltres i ens ajudarà a aconseguir aquests objectius establerts d’una manera més humana.