Qui som?

Filosofia

La nostra filosofia neix de la convicció que un treball ben fet és aquell que es realitza en equip.
Per això en el Centre de Fisioterapia CF creiem fermament en el treball multidisciplinari com a eina necessària per obtenir els millors resultats en l’atenció als nostres clients.
Creiem que la fisioteràpia que apliquem no comença i acaba amb l’acció del fisioterapeuta, sinó que a més comptem amb vostè, el nostre client, i amb qualsevol especialista que considerem pugui ajudar-lo i ajudar-nos per a la seva recuperació completa i definitiva.
Per això el Centre de fisioteràpia CF s’ha nodrit d’un equip altament qualificat en totes les especialitats de la Fisioteràpia, l’Osteopatia i el Pilates, absolutament compromès amb el pacient i la seva satisfacció.
Però a més col·laborem amb diferents especialistes mèdics i nutricionistes que, en el cas que fos necessari, completarien el nostre tractament.
Només aplicant aquesta filosofia, podem desenvolupar la nostra professió, amb el degut rigor i transparència cap als nostres clients, només així podem atendre totes les seves necessitats i exigències, i oferir totes les alternatives de tractament.

Valors

Rigor, compromís, qualitat, alta qualificació i professionalització, competència, personalització, esforç, humanitat, innovació, adaptabilitat, confiança, efectivitat.

Al Centre de Fisioterapia CF hem pretès conjuminar tots aquells valors que volem transmetre en el desenvolupament de tots els nostres tractaments de Fisioteràpia i Osteopatia, sessions de Pilates, així com en els nostres altres serveis.

Objetiu

Des del primer moment, el nostre major desig és que se senti còmode, relaxat i cuidat.
Al Centre de Fisioterapia CF treballem en el compromís de realitzar l’esforç necessari per aconseguir una bona comunicació entre pacient i fisioterapeuta, fonamental perquè el client entengui i raoni quin és el seu problema, i així poder tractar i prevenir entre tots la seva patologia i evitar futures intervencions.

L'equip

Cristina

Fisioterapeuta
Col.legiada número
2818

Alba

Fisioterapeuta
Col.legiada número
8130

Laura

Fisioterapeuta
Col.legiada número
9857

Estela Sadó

Fisioterapeuta
Col.legiat número
17106

Aina Torres

Fisioterapeuta
Col.legiada número
16915

Roger

Osteopata
Col.legiat número
2375