Blog

Avís important sobre el blog

Tota la informació i recomanacions sobre salut que aquí s’ofereixin han de considerar-se simplement com consells generals. Mai podran substituir la informació rebuda en la consulta directa amb un professional sanitari (o equip de professionals).
Aquest blog neix i creix amb uns objectius molt clars: difondre informació sobre salut, donant consells generals de prevenció i tractament des de la perspectiva del camp concret de la Fisioteràpia.

rehabilitacio pulmonar
Fisioteràpia
Marc Bosch

Rehabilitació pulmonar

La Rehabilitació Pulmonar o Rehabilitació Respiratòria consisteix en una intervenció multidisciplinar que inclou exercici, educació i canvi d’hàbits per aconseguir una millora física i psicològica en persones que pateixen patologies pulmonars cròniques.

Llegir Més»
epicondilàlgia lateral
Exercicis
Selena Galdo

Epicondilàlgia lateral

Des del Centre de Fisioteràpia CF avui us parlarem de l’ epicondilàlgia lateral o “epicondilitis” i us farem una proposta de tractament en el domicili durant el confinament.

Llegir Més»
cervicalgia
Exercicis
Selena Galdo

Exercicis prevenir la cervicàlgia

Des del Centre de Fisioteràpia CF i en col·laboració amb el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya us volem oferir uns exercicis per evitar la cervicàlgia en aquests dies de confinament.

Llegir Més»
beneficis de l'activitat física
Benestar
Teresa Roig

Beneficis de l’activitat física

Beneficis de l’activitat física   Beneficis de l’activitat física Saps que l’activitat física equilibrada  i controlada t’ajuda a aconseguir nivells més alts de benestar, salut i felicitat? L’activitat física es considerada una de les bases de la salut, tan física com mental i també emocional. Està considerada també, com una de les bases de la

Llegir Més»
estiraments
Fisioteràpia
Centre de Fisioterapia CF

Estiraments

Estiraments Els estiraments són una part molt important de l’exercici físic ja que ens ajuden a prevenir lesions, agulletes, milloren la  nostra flexibilitat… S’haurien de fer tant abans com després de qualsevol activitat física continuada, en l’escalfament i en la recuperació.Els estiraments es poden fer a qualsevol lloc, a casa, a la muntanya…. Quan s’efectuen

Llegir Més»
lumbàlgia
Fisioteràpia
Cristina Fondevila Llevot

Lumbàlgia

Lumbàlgia La lumbàlgia es caracteritza per dolors a la part baixa de l’esquena (la regió lumbar). Pot acompanyar-se de rigidesa, disminució del moviment de la regió lumbar i dificultat per estar-se dret. Si, a més, el dolor s’estén fins a sota d’un genoll o dels dos s’anomena ciàtica. Encara que a vegades són molt doloroses, no es

Llegir Més»