Menuprot

Menuprot

Menuprot, el tractament que s´adapta a tu.

Menuprot és un tractament mèdic per perdre pes i millorar la composició corporal segons el teu perfil genètic. Està basat per una banda, en la dieta cetogènica a mida i, de l’altra, en la reeducació dels hàbits alimentaris.

Ajudar-te a perdre pes és només el primer pas per aprendre a alimentar-te de forma saludable i millorar la teva vida i el teu benestar per sempre.

Perd greix de forma ràpida i segura

La dieta cetogenica per a la pèrdua de pes.

Les dietes cetogeniques baixes en greixos permeten perdre pes de forma ràpida i eficaç, gràcies a la cetosi, que és la capacitat del cos per utilitzar els greixos en lloc dels hidrats de carboni (glúcids) quan aquests falten. Donat el seu baix contingut calòric és imprescindible que incloguin tots els requeriments diaris de micronutrients essencials.

Els aliments Menuprot estan compostos per proteines d’alta qualitat i permeten dur a terme una dieta cetogènica mitjançant la ingesta dels nutrients necessaris i sense passar gana.

Segons la normativa actual, el contingut proteic ha de proporcionar entre un 25-50% del valor energètic del producte sense superar els 125 gr de proteina al dia, i aquesta ha de ser d’alta qualitat biològica. Els avantatges intrínsecs d’aquesta proposta són assegurar el balanç nitrogenat, evitar una disminució excessiva del metabolisme basal i promoure el manteniment de la massa muscular.

menuprot
perdua de pes

La teva alimentació basada en perfil genètic

Nutrigenètica al servei de la salut.

L’estudi de gens i nutrients a cada individu permet el desenvolupament d’estratègies nutricionals personalitzades, gràcies a la nutrigenètica i la nutrigenòmica.

La nutrigenètica va del gen al nutrient mentre que la nutrigenòmica va del nutrient al gen. És per això que la variabilitat genètica interindividual és un determinant crític en els diferents requeriments nutricionals de cada persona, així com de la resposta a diferents factors ambientals relacionats.

És una prova no invasiva que el metge realitza a la consulta i que no porta més de 2 minuts realitzar. Consisteix a prendre una mostra de saliva que el mateix pacient pot prendre i es realitza una vegada a tota la vida, ja que els gens no canvien. Poden activar o desactivar-se per factors ambientals (Factors epigenètics), per la qual cosa els gens són presents des de la concepció encara que el seu efecte es manifesti tardanament a l’edat adulta, com per exemple a la diabetis.

 

pronokal

Aliments proteics d’alta qualitat

Aliments Menuprot, proteïnes essencials pel teu cos.

Els aliments Menuprot formen part del tractament mèdic per ajudar-te a millorar la teva composició corporal. Hem creat una gamma d’aliments proteics d’alta qualitat per ajudar-vos a perdre pes sense perdre massa muscular.

Et garanteixen l´aportació de proteïnes d´alt valor biològic per mantenir les funcions fisiològiques de l´organisme i evitar la pèrdua de la massa muscular.
A la fase de manteniment t’ajuden a mantenir el teu pes a llarg termini.

keto

Segueix els teus progressos des del primer dia

App Menuprot.

Al costat del tractament mèdic, hem creat una app per ajudar-te i motivar-te. Una eina amb què podràs fer seguiment del teu tractament o trobar exercicis a la teva mida.

A més, posem a la vostra disposició un acompanyament real dels nostres professionals des del primer dia, gràcies a les consultes telefòniques o via Whatsapp.

Consulta’ns

Evidentment no tots tenim les mateixes necessitats, d’aquí la importància d’un programa personalitzat. Vine a consultar-nos i t’informarem personalment.